Maslina meni

Jezgra koštica kajsije 100g

Šifra proizvoda: 1640
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: PLEMIĆ KOMERC
Cena po komadu
230,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

Jezgra koštica kajsije jačaju imunitet organizma.

Sadrže vitamin B17.

Lekovito delovanje:

U jezgrima koštica kajsije nalazi se vitamin B17. U molekulu vitamina B17 nalaze se dve jedinice šećera (jedna cijanida i jedna benzadelhida), koji se u ljudskom organizmu oslobađaju samo na mestu gde se nalazi maligna ćelija. Malignoj ćeliji je šećer neophodan za rast i održavanje. Maligna ćelija je bogata enzimom betaglikozidazom koji u spoju sa cijanidom i benzadelhidom iz jezgra, stvara vrlo otrovno jedinjenje hidrocijanid (HCN). Tako se ćelija raka truje i uništava. Enzim betaglikozidazom se u ostalim, zdravim ćelijama tela nalazi u izuzetno malim količinama, pa praktično ne dolazi do trovanja zdravih ćelija organizma.

Rak voli šećer, a cijanid u jezgru koštice kajsije je okružen šećerom. Rak jede šećer i truje se cijanidom. Zato je jako važno da se konzumiranjem jezgri, ćelije raka navedu da jedu samo šećer sa cijanidom. Unošenje svakog drugog šećera u organizam za vreme lečenja treba eliminisati!

Sve gore navedeno je i preporuka za preventivnu i zaštitu zdravih osoba.

(Autor uputstva: dr Slavko Radosavljević)

•način upotrebe:

Prvo izmerite sopstvenu telesnu težinu, potom je podelite sa 2, 5 i tako dobijate dnevnu potrebu organizma za jezgrima. Prosečna dnevna količina je oko 30 (trideset) jezgara.

Svako jezgro koštica kajsije dobro sažvakati a potom progutati.