Maslina meni

LIOFILIZOVANA KOZJA SURUTKA U PRAHU AKCIJA -20%

LIOFILIZOVANA KOZJA SURUTKA U PRAHU AKCIJA -20%

Pripremili smo akciju od -20% na izuzetno kvalitetan proizvod liofilizovanu kozju surutku u prahu.

Liofilizovana kozja surutka se preporučuje svima. Jača imuni sistem, ima izuzetnu moć regeneracije i detoksikacije organizma. Naročito se preporučuje deci, sportistima, bodibilderima, fitnes takmičarima, starijim osobama, trudnicama i dojiljama.

Kozja surutka je oduvek bila sporedni proizvod koji se odstranjivao i bacao jer ljudi nisu bili upoznati sa njenim dejstvima. Danas je surutka u narodu poznata kao jedan od najzdravijih prirodnih napitaka na svetu. Toliko je zdrava da se može piti celog života. Bogata je kalijumom, natrijumom, magnezijumom, fosforom, gvožđem, cinkom, bakrom, kobaltom, manganom, molibdenom, kao i vitaminima: B2, B6, B12, C, K. Proteini iz surutke se porede sa proteinima majčinog mleka. Niska kalorijska vrednost je svrstava i u grupu proizvoda preporučljivih i kod mršavljenja.

Liofilizacija je jedini proces izvlačenja H2O iz namirnica gde njihova hranljiva vrednost ostaje nepromenjena, pa tako i liofilizovana kozja surutka sadrži sve sastojke kao i tečna, sem vode, neprijatnog ukusa i mirisa.
Iskoristite pogodnost da nabavite ovaj izuzetan proizvod po ceni sniženoj za -20% .
Period trajanja akcije 15.09.-25.09.2021.

4713 LIOFILIZOVANA KOZJA SURUTKA U PRAHU LYOCAKE 100G  

3273 LIOFILIZOVANA KOZJA SURUTKA U PRAHU LYOCAKE 12G