Maslina meni

Crvenilo lica i neujednačen ten - Postoji prirodno rešenje za oba problema!

Crvenilo lica i neujednačen ten - Postoji prirodno rešenje za oba problema!
Datum objave: 28.07.2021.

Iako je koži neophodna nega tokom cele godine, najčešće se setimo da joj pomognemo, da je negujemo i zaštitimo tokom leta. Bez obzira na to da li imate problematičnu kožu ili ne primećujete veće probleme, potrebno je da razumete sledeće: koža je deo našeg organizma. Kao što su nama potrebni voda i hrana - i njoj su potrebne iste stvari.

Naravno da načinom ishrane, načinom života, dovoljnim snom i unosom određene količine vode možemo da pomognemo, ne samo koži, već celom telu. Bez obzira na ovu istinu, dobro je i pohvalno kada koristimo i relevantne preparate.

Koža i problemi - prijatelji i neprijatelji po potrebi

Koža koja je sklona crvenilu posmatra se kao osetljiva koža i ona je najčešće i suva. Iako na koži može da se manifestuje gotovo sve kroz šta organizam prolazi, ona vrlo burno može da se pokaže i nakon izloženosti suncu ili u dodiru sa različitim hemikalijama, mirisima i slično, što automatski znači da je potrebno biti obazriv u izboru preparata za negu.

Pored toga što je koža crvena, ona može da bude i bolna, a uglavnom se ispoljava u predelu obraza, na bradi i na T-zoni, gde se najčešće javljaju i ispucali kapilari, upale i toplota na dodir.

Crvenilo na preosetljivoj koži može dovesti do kuperoze i rozacee.

Kako da pomognem svom licu?

Kod kože sklone crvenilu, potrebno je koristiti hidratatne preparate koji su bez alkohola, parfema, mineralnih ili silikonskih ulja, a da deluju tako da neutrališu proširene krvne sudove.

Ako je baš kod vas došlo do pojave kuperoze i rozacee - ne brinite, jer postoji rešenje.

Simptomi rozacee su difuzno crvenilo na obrazima, bradi, nosu i čelu, a ako je praćeno kuperozom, onda je moguće da se pojave i gnojnice, mrlje i slične komplikacije. Zato postoji Logona krema protiv crvenila , namenjena upravo ovim problemima.

Logona krema protiv crvenila dugotrajno umanjuje crvenilo i podstiče regeneraciju ćelija kože, a namenjena je dnevnoj i noćnoj nezi kože lica.

Na koji način da ujednačim svoj ten?

Kao što smo na početku spomenuli, sunce i UV zraci mogu da budu vrlo jaki neprijatelji koži bez obzira na to koji tip je u pitanju, o kom letnjem mesecu govorimo i u kom delu dana se izlažete sunčevim zracima. Negom ste, zato, rešili pola posla.

Međutim, potrebno je da svojoj koži date tačno onaj vitamin koji joj fali. Spas je ovaj put u organskoj šargarepi.

Poznato je da šargarepa sadrži malo kalorija i natrijuma, a veliku količinu vitamina i antioksidanata. Takva obezbeđuje koži sjaj, štiti je od oštećenja, sunca i crvenila, bori se protiv sitnih linija i bora, što šargarepu automatski svrstava u neophodnu namirnicu za vašu svakodnevicu.

Šargarepa može da bude i „prijatelj u tubi“. Zato postoji Logona vitaminska krema za ujednačavanje tena . Njen glavni sastojak, organska šargarepa, učiniće vaš ten nežnim, zavodljivim i suptilno svetlucavim. Redovnim nanošenjem ova krema intenzivno hidrira kožu i štiti je od slobodnih radikala iz spoljašnje sredine. Rezultat je savršeno meka, negovana i podmlađena koža,

Pored ova dva predstavljena preparata, uvek možete da pogledate naš ceo asortiman i poručite tačno ono za čim svakodnevno tragate na svom pretraživaču.

„Maslina“ je tu za vas!