Maslina meni

Makamu prah i Zlatna maka – dar iz prirode

Makamu prah i Zlatna maka – dar iz prirode
Datum objave: 28.06.2021.
Kategorija: Zdrava hrana

Makamu prah i Zlatna maka – dar iz prirode

 

Jak imunitet i očuvanje zdravlja u današnje vreme predstavljaju pravo bogatstvo. Pored unošenja zdravih namirnica i redovne fizičke aktivnosti, vašem organizmu su potrebni dodatni prirodni dijetetski suplementi, kako bi dobio sve neophodne vitamine i na taj način pravilno funkcionisao.

U ovom blog tekstu vam predstavljamo dva prirodna proizvoda, Makamu prah i Zlatnu maku, koje imaju blagotvorna dejstva i pomažu kod jačanja imuniteta i borbi protiv mnogih bolesti.

Makamu prah

Makamu je 100% prirodan i organski prah peruanske make i camu camu. Za obrađivanje peruanske make se koristi njen hranljiv koren koji je sličan rotkvi. Peruanska maka nije prskana pesticidima i potiče iz izuzetno kontrolisanog uzgoja.

Maka raste na oko 4500 m nadmorske visine i u njenom sastavu se nalazi preko 60 različitih fitonutrijenata. Fitonutrijenti predstavljaju široki spektar biljnih jedinjenja koja pomažu u održavanju dobrog zdravlja.

U sastav Makamu praha ulazi tri vrste make, a to su žuta odnosno zlatna, crvena i crna maka. Svaka od njih organizmu donosi određene benefite 

Camu camu je malo žbunasto drvo, koje raste na obali reke u prašumi Amazona, u Peruu i Brazilu. Ova biljka naraste od 3–5 m visine i donosi plodove nalik trešnji. Čak 2-3% težine camu camu plodova čini vitamin C. U svom sastavu ima preko 60 potpuno drugih fitonutrijenata kojih nema u maki.

Kombinacija ove dve biljke pruža jače i šire dejstvo na organizam, pa tako Makamu prah sa svojim širokim spektrom lekovitih prirodnih supstanci, predstavlja savršeni dijetetski proizvod. Zahvaljujući odličnoj sinergiji ove dve izuzetno lekovite biljke, Makamu prah je idealan preparat za održavanje zdravlja i vitalnosti i njegovo dejstvo je višestruko: 

Povećava energiju;

Povećava libido;

Reguliše hormone;

Ublažava simptome PMS-a i reguliše neredovne menstruacije;

Povećava plodnost;

Jača imuni sistem;

Smanjuje depresiju;

Povećava fizičku izdržljivost…

Preporučuje se svakodnevna upotreba Makamu praha i to minimum 3 meseca. Nakon toga je potrebno da napravite pauzu od 7 do 10 dana i zatim nastavite upotrebu ovog proizvoda.

 

Zlatna maka

Zlatna maka je sačinjena od 100% organske čiste prirodne peruanske make, koja je veoma cenjena kao hrana i kao prirodni lek.

Upotreba make datira još pre 10.000 godina. Maku su upotrebljavale stare civilizacije za ishranu i u medicinske svrhe.

Koren make u sebi sadži vitamine B1, B2, B12 i C, alkaloide, nutrijente, belančevine, vlakna, masne kiseline, fruktozu, tanin, natrijum, kalijum, kalcijum, bakar, cink, gvožđe, mangan, silicijum i magnezijum.

Peruanska maka je kalcijumom bogatija od mleka. U sebi sadrži četiri jedinstvena alkaloida (macain 1,2,3,4) koji nisu pronađeni ni u jednoj drugoj biljci. Ovi alkaloidi pomažu u iskorišćavanju svih nutrijenata iz make.

Maka pomaže u regulisanju i kontroli normalnog funkcionisanja organizma i pruža brojne zdravstvene blagodeti.

Zlatna maka podiže opštu otpornost na bolesti, normalizuje funkcionisanje ljudskog organizma, podstiče fizičko i mentalno zdravlje.

Zlatna maka je prirodan i efikasan regulator hormonalne ravnoteže, pa tako pomaže kod hroničnog  umora, nervoze, depresije i anksioznosti, poremećaja sna, impotencije, neplodnosti, bolnih menstruacija, menopauze i sl.

Takođe, ovaj neverovatan proizvod deluje na povećanje energije i izdržljivosti, tako što daje baznu i dugotrajnu energetsku funkcionalnost organizmu.

Iskoristite Maslininu specijalnu akciju i poručite ove neverovatne proizvode po sniženim cenama. Brinite o vašem zdravlju i poboljšajte opšte stanje vašeg organizma uz Makamu prah i Zlatnu maku.