Maslina meni

Guam Blato za mršavljenje za stomak 1kg

Šifra proizvoda: 5063
Zemlja porekla: Italija
Robna marka: GUAM
Cena po komadu
6.630,00 rsd

Opis proizvoda

Proizvod koji sadrži odabrane sastojke okeanskih algi, eteričnih ulja i trava, a koristi se za eliminaciju masnih naslaga. Blato ima trostruko dejstvo: sprečava zadržavanje vode u organizmu, posebno u zoni stomaka i struka. Redukuje masne jastučiće i postepeno poboljšava figuru. Koži celog tela daje tonus i čvrstinu. Za vreme tretmana s blatom normalno je da se oseća lagano peckanje prvih 15-20 minuta tretmana. Nije namenjeno koži koja je osetljiva i sklona iritacijama. U tom slučaju uraditi test. Ne preporučuje se u trudnoći i za vreme dojenja.
 
Preporuka: za postizanje što boljih rezultata, posle blata koristite neki od ostalih gelova ili krema za mršavljenje i zatezanje iz Guam asortimana i danima kada nemate tretman sa blatom, a uporedo se preporučuje i konzumiranje napitaka Britannia Dren, Axi-Snell ili AxiDUO.

Način i ritam upotrebe: pre upotrebe blato dobro promešati, te umasirati u srednjem sloju na zonu masnih naslaga, obući Guam sauna pantalone ili se umotati preko blata prozirnom samoprijanjajućom folijom i pričekati 45 minuta. Nakon toga isprati vodom, a radi postizanja boljih rezultata naneti Snell termalnu kremu za stomak GUAM. Tretmane raditi svaki drugi dan.