Maslina meni

Immuno boost 10g HEALTH.IN

Šifra proizvoda: 1852
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: INVENTA VITA
Cena po komadu
160,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

Immuno boost 10g HEALTH.IN

IMMUNO BOOST je fini, mirisni miks prahova koji pružaju izuzetnu podršku imunološkom sistemu donoseći mikronutrijente iz organskih plodova kupine, maline, cvekle i stabljika celera. Obiluje flavonoidima za zdravlje srca, vitaminom C za jačanje imuniteta i lepu kožu, kao i magnezijumom za smanjenje stresa. Dobijen iz svežih plodova inovativnim procesom u vakuumu, IMMUNO BOOST osigurava i nudi jednostavan način da se obezbedi dnevna potreba vitamina, minerala, vlakana… I to potpuno prirodnih, iz najboljih izvora, svežeg voća i povrća u trenutku pune zrelosti.

 

Opis

IMMUNO BOOST – mikronutrijentI organskih plodova kupine, maline, cvekle i stabljika celera.

flavonoidi za bolji rad srca

vitamin C za jači imunitet i zdravu kožu

magnezijum za smanjenje stresa

Polazimo od svežih celih plodova u periodu pune zrelosti i inovativnim procesom kontrolisane dehidratacije u vakuumu čuvamo osetljive mikronutrijente. Od početka do kraja procesa, sirovine su na temperaturi ispod +40°C, u zaštićenoj atmosferi, bez ikakvog kontakta sa pomoćnim vazduhom ili bilo kojom drugom supstancom.

Prahovi su veoma bogati prirodnim vitaminima, mineralima, antioksidansima, enzimima, vlaknima… i predstavljaju idealnu podršku dostizanju unosa dnevno preporučenih 5 porcija (oko 400g) voća i povrća.

Jedna kesica je približno ekvivalent oko 1,5 voćno-povrćnih porcija.

UPOTREBA: Sadržaj kesice rastvoriti u 150 -200ml vode, biljnog mleka, jogurta, kefira ili dodati u smoothie ili musli obrok. Jedna do dve kesice dnevno.

PAKOVANJE: Kutija sa 14 kesica od po 10g miksa prahova kupine, maline, cvekle i stabljike celera. CENA 2240,00

*Sve nutritivne izjave su potvrđene ispitivanjima izvršenim akreditovanim metodama u ovlašćenim laboratorijama