Maslina meni

Lek za sve vrste kancera Hilda R. K.

Šifra proizvoda: 4698
Robna marka: PROMETEJ
Cena po komadu
1.725,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

Ljudska vrsta je danas preplavljena parazitima, posebno intestinalnim metiljem fascio lobsis buski, metiljem ovčije jetre fasciola hepatica, metiljem pankreasa kod stoke Eurytrema pancreatica, metiljem ljudske jetre Clonorchis sinensis i običnom čovečijom glistom, Ascaris. Porast parazitizma metilja je posledica novog "biološkog rezervoara" u stoci, živini i kućnim ljubimcima. Porast parazitizma Ascaris je verovatno posledica držanja kućnih ljubimaca. 

Istovremeno, došlo je do mikro-kontaminacije ljudske hrane derivatima naftne industrije; oni uključuju rastvarače, antiseptična sredstva i brojne proizvode koji se direktno koriste u industriji hrane. U prisustvu izopropil alkohola, F. buski može kompletirati svoj životni ciklus u ljudskom telu bez potrebe za pužem kao posrednim domaćinom, kao što to on obično čini. Ostali rastvarači koji doprinose parazitizmu obuhvataju benzol, metanol, ksilol i toluol koji se danas javljaju kao ostaci u hrani i zagađuju proizvode za naše telo poput zubne paste, tečnosti za ispiranje usta, losiona i kozmetike. Ovi rastvarači takođe kontaminiraju životinjsku hranu, te su stoga odgovorni za stvaranje novog biološkog rezervoara ili izvora zaraze metiljima. 

Različiti rastvarači se preferencijalno akumuliraju u različitim organima. Izopropil alkohol se akumulira u jetri, dovodeći do kompletiranja životnog ciklusa Fasciolopsis u jetri. To izaziva maligne procese, odnosno stvaranje mitotičkog stimulansa, ortofosfotirozina. Ortofosfotirozin i faktori rasta proizvode se u humanim organima domaćina, verovatno za vlastite potrebe parazita, pri čemu se zahvata humano tkivo u njegovoj sferi uticaja. Prisustvo odraslog metilja u jetri je signal za proizvodnju ortofosfotirozina u nekom udaljenom organu. Ovaj organ se najverovatnije bira na osnovu DNK koju stvaraju tamo prisutne bakterije, kao i na osnovu specifičnih kancerogena. 

Razliku između osoba koje akumuliraju izopropil alkohol i onih koje ga odmah metabolišu predstavlja prisustvo aflatoksina B kod onih prvih. Istovremeno prisustvo af1atoksina B i izopropil alkohola u jetri dovodi do stvaranja humanog Chorionic Gonadotropina (hCG). HCG se širi u telu dovodeći do stvaranja ortofosfotirozina. Afalkatoksini su kontaminante u našoj hrani i mogu se stvoriti in situ pri razvoju micelijuma varijeteta Aspergillus. Takve micelijumske izrasline viđaju se samo u prisustvu bakra! 

U prisustvu parazita Ascaris, vitamin C oksidiše i postaje beskoristan. 

Ubijanje svih parazita i njihovih larvi, uz uklanjanje izopropil alkohola i kancerogena iz životnog stila pacijenata, dovodi do značajnog oporavka koji se može primetiti za manje od nedelju dana. Kancer se može iskoreniti za veoma kratko vreme ako se naša hrana životinjskog porekla i domaći ljubimci očiste od parazita metilja i sva naša i stočna hrana kontroliše na prisustvo rastvarača. Zaustavljanje konzumiranja mikotoksina i prestanak izlaganja bakru, kobaltu i vanadijumu neophodni su za regresiju tumora. 

Kako su razvojne faze intestinalnog metilja nađene u krvi, majčinom mleku, pljuvački, spermi i urinu i mogu se direktno videti u ovim telesnim tečnostima pomoću mikroskopa male jačine, proizilazi da se ovaj parazit može preneti seksualnim kontaktom, a takođe i ljubljenjem u usta i dojenjem. Međutim, primalac će razviti kancer samo ako je u njegovom ili u njenom telu akumuliran izopropil alkohol. 

Česta bakterijska vrsta, Clostridium, proizvodi izopropil alkohol u digestivnom traktu i pri popravkama zuba. Upotreba betaina kao dodatka hrani i uklanjanje svih zubnih plombi rešavaju ovu situaciju. 

Sve ovde iznete tehničke informacije mogu se dobiti uz pomoć uređaja koji je nazvan Syncrometer®. Ovde upotrebljene metode objašnjene su u Kako testirati samog sebe (HOW TO TEST YORSELF). Opisano je i jednostavno kolo koje može načiniti i početnik a koje svakome omogućuje da reprodukuje moje rezultate.

Hulda Reger Klark