Maslina meni

Samopreobraženje G. N. Sitin

Šifra proizvoda: 4551
Robna marka: PROMETEJ
Cena po komadu
1.025,00 rsd

Opis proizvoda

Georgij Nikolajevič Sitin – doktor medicinskih nauka, profesor, akademik, psihoterapeut sa 50 – godišnjim stažom.

Svoj život posvetio je razradi lekovitih-podmlađujućih motivacija, koje su objavljene ne samo u Rusiji, već i u Evropi i Americi.

Prilikom izbora G. N. Sitina, na Međunarodnom kongresu u Minhenu, za akademika Međunarodne akademije nauka čuveni naučnik Karl Geht je rekao: „Mi za aktivnog člana akademije biramo klasika svetske psiho-terapije, autora najefikasnijeg psihoterapeutskog metoda, koji će neizbežno postati glavni metod u svetskoj psihoterapeutskoj praksi i široko će se primenjivati u svim oblastima medicine“.

Prema zaključku naučnika Ruske akademije medicinskih nauka, biološka starost 90-godišnjeg G. N. Sitina je 30-40 godina i njegovo podmlađivanje se nastavlja.

G. N. Sitin je svojim lekovitim motivacijama pomogao da se izleči više od 80000 bolesnika. Pomoću njegovih motivacija bolesnici su lečili mastopatiju, policistične jajnike, miome materice, adenome prostate i druge tumore (bez operacija), poremećaja rada kardiovaskularnog sistema, poremećaje psihe, poremećaja mokrenja kod dece i odraslih, šizofreniju, difuznu sklerozu, oboljenja lokomotornog aparata, prevremeno starenje itd.

 Ideja vodilja knjige "Samopreobraženje" je da putem lekovitih motivacija čitalac podmladi celokupni organizam i postigne svojevrsno sveobuhvatno preobraženje u zdravstveno i fizičko stanje organizma 20-godišnje starosti. Prema metodi Georgija Sitina preobraženje se vrši u idealno zdravu, lepu, energičnu osobu, punu snage, apsolutno nedirnutu od života. Ovim motivacija se podstiče kontinuirani rad na sebi i težnja za svestranim razvojem i rastom do potpunog ozdravljenja i samopreobraženja u mladu, zdravu i jaku osobu. 

Sitin podstiče čitaoca svojim motivacijama, koje su prožete optimizmom i radošću, da svojim unutrašnjim pogledom, sa jasnom vizijom, neograničenom smelošću i svepobeđujućom upornošću, oseti sebe kao mladu osobu i poveruje u svoje konačno preobraženje. Pored fizičkog podmlađivanja organizma, podjednaka je pažnja posvećena i duhovnom aspektu čoveka. Teži se neprestanom duhovnom razvoju, jačanju i uzdizanju duha i duhovnih i mentalnih sposobnosti, koje su podjednako bitne zarad sveobuhvatnog tzv. holističkog razvitka čovekovog organizma. 

Sitinov zakon vasione između ostalog kaže da duhovna materija upravlja fizičkom i da kroz ozdravljenje i jačanje duha i duhovnih funkcija tj. aparata organizma, misaonim procesima koje podstiču lekovite motivacije, ozdravlja i jača i sam fizički aspekt čoveka. Prevlast duha nad materijom omogućava da putem misli i pridruženih pozitivnih emocija čovek može da podmladi svoj organizam, za šta je dokaz i sam Sitin. Njegova biološka starost je oko 50 godina manja nego što kaže kalendar, što je dokazanom lekarskim pregledom od strane zvanične lekarske institucije u samoj Moskvi. 

Sitin preporučuje da proces preobraženja treba početi knjigom ''Samopreobraženje ", a zatim nastaviti knjigama "Stvaranje mlade duše", "Stvaranje mlade glave" i "Stvaranje mladog kardiovaskularnog sistema".