Maslina meni

Proizvodi za čišćenje kože i skidanje šminke

Proizvodi za čišćenje kože i skidanje šminke
Datum objave: 02.04.2021.

Stručnjaci kažu da je koža glavni pokazatelj stanja ljudskog organizma, zato je važno posvetiti joj određeno vreme i negu, kako bi ona bila što zdravija, čistija, pa i lepša.
Koža svakodnevno trpi različite spoljašne uticaje, što zbog ubrzanog načina života, nekih loših navika, zbog čega se na njoj može pronaći velika količina prljavštine I bakterija.
Potrebno je znati na koji način se koža pravilno čisti, ali i uz pomoć kojih preparata. U daljem tekstu, predstavićemo vam samo neke od naših preparata koji će vam pomoći pri čišćenju kože i skidanju šminke sa vašeg lica.

​ Weleda pročišćavajući gel za umivanje

Ovaj osvežavajući gel dubinski čisti vašu kožu do najsitnijih pora i što je najbitnije ne isušuje je, a pritom smanjuje pojavu sjaja na koži. Uz pomoć Weleda gela za umivanje uklonićete sve nečistoće sa vašeg lica, počev od šminke pa do najsitnijih bakterija koje nisu vidljive golim okom. Ekstrakti korena vrbe i sladića, kao glavni sastojci ovog gela, uticaće na vašu kožu antibakterijski i pružiti joj umirujuć osećaj, bez pojave crvenila i peckanja. Preporučuje se svakodnevno korišćenje ovog proizvoda, ujutru i uveče.
Weleda gel pogodan je za vegane.

​ Logona vitalizirajući gel za čišćenje

Logona gel dubinski čisti vašu kožu, neguje je i pročišćava ten. Ovaj vitalizirajući gel daje koži prirodno blistav i svež izgled, bez isušivanja i njenog iritiranja. Svi sastojci koji su sadržani u ovom proizvodu jesu iz kontolisanih uzgoja i prisutno je mnoštvo prirodnih esencijalnih ulja. Logona gel je pogodan za sve tipove kože, a preporučuje se da se nanosi svakog dana, ujutru i uveče na vlažno lice, kao i na vrat i dekolte. Nakon što isperete ovaj gel, mi vam preporučujemo da nanesete odgovarajući Logona tonik za lice.

​ Sante matirajući gel za čišćenje sa bio grejpfrutom i evermatom

Zahvaljujući glavnim sastojcima ovog gela, organskom grejpfrutu i evermatu, vaša koža dobiće prirodan mat izled, bez suvišnog isušivanja. Upotrebom Sante gela za čišćenje lica, vaše pore biće suženije, tekstura kože biće ujednačena, a ten pročišćen. Ono što je važno kod ovog gela, jeste da se njegovom redovnom upotrebom sprečava pojava akni i mitisera. Sante matirajući gel se nanosi na vlažnu kožu i ispira toplom vodom.

​ Dr.Hauschka mleko za čišćenje bez tenzida

Dr.Hauschka mleko za čišćenje lica, sastoji se od prirodnih esencijalnih ulja, a pomoću njega lako možete ukloniti površinske nečistoće i tragove šminke sa vašeg lica. Potrebno je istaći da ovaj proizvod ne sadrži tenzide, koji u velikoj meri isušuju kožu. Dr.Hauschka mleko za čišćenje sadrži ekstrat zečije deteline, bademovo i ulje jojobe, kao i fermentisane ekstrate žitarice i ulje koštica kajsije, te se zbog toga preporučuje i osetljivoj koži. Ovo mleko za čišćenje lica se nanosi na vlažnu kožu i potom ispira toplom ili mlakom vodom, ukoliko je u pitanju osetljiva koža.


Redovnom upotrebom ovih preparata, vaša koža biće negovana i zdrava. Vratite vašem licu sjaj i ujednačen ten. Takođe, naša preporuka je da, pored upotrebe preparata za kožu, vodite računa i o zdravoj ishrani i redovnom unosu tečnosti u organizam.
U našoj ponudi postoji zaista širok asortiman proizvoda, koji će vašoj koži vratiti elastičnost i zdrav izgled, zato pronađite proizvode, koji odgovaraju baš vašem tipu kože.