Maslina meni

Curtis White Bountea - beli aromatizovani čaj 20 kesica

Šifra proizvoda: 1617
Zemlja porekla: Ruska federacija
Robna marka: CURTIS
Cena po komadu
300,00 rsd

Opis proizvoda

 Curtis White Bountea 

Prefinjena mešavina kineskog belog čaja sa uzbudljivom tropskom aromom i slatkim notama pitaje, kao nezaboravno putovanje na daleka tropska ostrva.

Beli čaj je posebna, nežna varijanta čaja. Suptilnost njegove arome i mirisa su specifičan gastronomski ugođaj koji umeju da prepoznaju pravi poznavaoci čajeva. 
Curtis White Bountea beli čaj potiče iz Kine, domovine čajeva, dobija se sušenjem mladih izdanaka biljke Camelia sinensis. To je ista biljka koja se koristi za pravljenje zelenog i crnog čaja, a bela boja u nazivu mešavine označava stepen oksidacije i fermentacije koja je niža nego kod ove dve vrste. 
Njegova aroma i blag ukus ga čine privlačnim izborom širem krugu ljudi. Može se piti radi užitka, ali i radi njegovih mnogobrojnih pozitivnih zdravstvenih benefita. Beli čaj sadrži aminokiseline koje relaksiraju telo i um, bore se protiv slobodnih radikala (uzročnika kancera), jačaju krvni sistem, štite od bakterija i virusa, sprečavaju taloženje masnih ćelija. 
Ukoliko želite da sebi priuštite svojevrstan hedonstički momenat, a da ujedno učinite nešto dobro za svoje zdravlje popijte šoljicu belog čaja još danas.

Sastav: Beli čaj 92%, aroma pitaje 5%, komadići jabuke 2%, latice ruže 0,5%, regulator kiselosti - limunska kiselina 0,5%.

Neto količina: 34g - 20 piramida po 1,7g

Uvoznik: Ratem Company d.o.o. Beograd