Maslina meni

Urma u prahu 350G Tomoor

Šifra proizvoda: 1628
Zemlja porekla: Saudijska Arabija
Robna marka: TOMOOR
Cena po komadu
720,00 rsd

Opis proizvoda

URMA U PRAHU 350G TOMOOR

Šećer od urme se proizvodi samo od urmi prirodnog kvaliteta. Proces uključuje mlevenje 100% prirodnih urmi u fini prah, spreman za upotrebu kao zamena za beli i smeđi šećer. Njegov praškasti oblik čini ga zdravom alternativom šećeru za potrebe kuvanja i pečenja. Osim toga, imate koristi od svih prirodnih kvaliteta urmi, jer se cele urme koriste samo za proizvodnju šećera od urme. Bogat je kalijumom, magnezijumom, bakrom i drugim vitaminima i mineralima. 

Sastav:  100% prirodne urme Sukkari / Khalas fino mlevene i bez ikakvih aditiva, bez koštica i bez nečistoća.

Proizvedeno od osušenih urmi, samlevenih u fini prah. Bogat vlaknima i antioksidansima. Nizak glikemijski indeks.

Bez glutena.

 
Upotreba: Koristi se kao zdravi zaslađivač, napravljen od urmi premijum kvaliteta, prilikom pripreme kolača. Može se dodavati u musli obroke ili granolu.
  Zbog vlaknaste prirode urmi, šećer od urme se neće odmah rastvoriti niti otopiti. Tomoor urma u prahu je savršena zamena za rafinisani beli i smeđi šećer. 100% prirodan čist i zdrav zaslađivač. Koristite urmi šećer kao zdravu alternativu kuvanju, pečenju, mešanju sa žitaricama i jogurtom, dodajući obrocima. Svoj obični beli ili smeđi šećer možete potpuno zameniti  šećerom od urme. Ne koristite urmu u prahu u kafi ili čaju jer se ne rastvara odmah i utiče na ukus toplih napitaka.
 
 
PROSEČNA HRANLJIVA VREDNOST
 
Energija         1335kJ/317kcal
Masti       0.4g
-od toga zasićene masne kiseline        0.1g
Ugljeni hidrati        68g
-od toga šećeri        57g
Vlakna       16g
Proteini        3.5g
So        0.03g